FAQ

 • Waar bevinden mijn opdrachtgevers zich?

Opdrachtgevers bieden hun vacatures, zoekopdrachten aan binnen de beveiligde omgeving van GZet, een zoekopdracht kan desgewenst gepubliceerd worden op de website. De medewerkers van GZet verrichten actieve acquisitie voor opdrachten bij GGZ instellingen.

 • Hoe kom ik bij bedrijven binnen?

Het platform linkt automatisch op aangeboden vacatures en selecteert op functie, specialisme, beschikbaarheid, tarief, afstand.

 • Hoe overtuig ik opdrachtgevers van mijn kwaliteit?

Het GZet kwaliteitswaarborg biedt opdrachtgevers voldoende zekerheid over de kwaliteit van de gezochte freelancer.

 • Hoe onderscheid ik mij zelf van anderen?

In jouw profiel biedt je naast functie en specialisatie aan wat jouw specifieke kwaliteiten zijn en waarvoor en wanneer  je inzetbaar bent. Jouw CV is voor ingeschreven opdrachtgevers in te zien.

 • Hoe zorg ik voor mijn naamsbekendheid?

Naast je profiel worden opdrachtgevers gevraagd een review te schrijven na afloop van een opdracht. De review wordt gepubliceerd binnen de beveiligde omgeving en is dus alleen in te zien voor opdrachtgevers die met u in contact willen treden.

 • Hoe kan ik bijblijven op het gebied van (online) hulpverlening?

GZet biedt scholing op maat uit eigen initiatief en organiseert scholing op vraag van professionals die van haar diensten gebruik maken.

 • Hoe organiseer ik de financiële afhandeling?

Uren registratie vindt plaats via GZet.nl in de beveiligde omgeving, je dient wekelijks jouw urenregistratie in bij de opdrachtgever. Na goedkeuring van de urenregistratie door de opdrachtgever stuur je eenmaal per twee weken of maand een factuur voor geleverde diensten. Desgewenst biedt GZet de mogelijkheid om de facturering voor u te doen.

 • Moet ik BTW in rekening brengen bij de opdrachtgever?

BIG-geregistreerde beroepen zijn vrijgesteld van het betalen van BTW.

 • Hoe weet ik dat jij betrouwbaar bent?

GZet doet voor toelating tot het netwerk een screening op referenties, BIG registratie en diploma’s. Daarnaast is er een persoonlijk gesprek, door middel van reviews wordt de inzet beoordeeld door de opdrachtgever.

 • Ben ik kosten verschuldigd aan GZet?

De opdrachtgever is GZet een fee verschuldigd per gewerkt uur van de freelancer / ZZP.De freelancer / ZZP is geen kosten verschuldigd.

 • Ik heb een klacht over een opdrachtgever of professional?

GZet.nl brengt vraag en aanbod bij elkaar. Als dit is gebeurd, maken de partijen zelf afspraken met elkaar in onderhandeling en leggen deze via GZet.nl vast in een contract. Als intermediair zijn wij geen partij in de overeenkomst van opdracht. Het zou ook niet wenselijk zijn als we hierin een rol zouden vervullen dat is uw autonomie als zelfstandig professional. Echter, als u klachten heeft en er onderling niet uitkomt, kunt u deze altijd aan ons voorleggen zodat wij u eventueel verder kunnen helpen. Neem in dat geval contact met ons op, info@gzet.nl of 06-37466090